Rekonštrukciu sme lepšie zvoliť nemohli

Kto má dom, vie, že je s ním veľa práce. Stále je čo opravovať, stále je čo zlepšovať, ale dostáva sa nám potom odmena v podobe pekného príbytku. Donedávna som toto nepoznala, pretože som bývala vždy v byte. Potom som ale po dedkovi zdedila dom. A ten potreboval naozaj veľké opravy, ako interiér, tak exteriér. V dezolátnom stave boli najmä okná, murivo a strecha.

Uvažovala som, že dom predám, ale manžel ma prehovoril, že by sa nám tu mohlo bývať lepšie ako v byte. Predsa len na dome si je každý svojím pánom. Dom je situovaný na okraji mesta, to znamená zaistený kľud a odpočinok, zároveň všetko blízko. S opravami sme s mužom začali okamžite. Interiér sme nechali až nakoniec, ako prvá prišla na rad strecha a zateplenie domu. S manželom sme si prácu rozdelili, kedy on hľadal firmu na zateplenie podkrovia, ja firmu na rekonštrukciu strešnej krytiny.

Najskôr som sa pýtala po známych, u ktorých som vedela, že si oni alebo ich blízki nechali v posledných rokoch opravovať dom. Z vybraných kladných recenzií som sa potom zamerala na určité firmy na internete. Zaujala ma predovšetkým skúsenosť mojej kamarátky a jej priateľa, ktorí si zaobstarali novú strešnú krytinu. Tá sa vyznačovala zaujímavým dizajnom, dobrou cenou a ekologickým hľadiskom. Na internete som si našla ďalšie informácie a ihneď sa mi zapáčili fotky už dokončených realizácií. Predovšetkým som ako plus brala nízku hmotnosť, takže krytina bola predurčená pre rekonštrukcie, pretože nebolo treba zosilňovať krov. Dobrú odolnosť voči poveternosti a mrazuvzdornosť som brala ako samozrejmosť. Cena takto kvalitnej plastové krytiny s veľmi pekným vzhľadom v čiernošedej farbe bola výhodná. Manželovi sa môj tip páčil, takže sme sa rozhodli spoločne pre strešnú krytinu z umelej bridlice. Teraz je to už rok, čo máme novú plastovú strešnú krytinu a sme s ňou plne spokojní.


Ako bude reklama vypadať?
-
Trvala reklama tu len za 110 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup

Nechať odpoveď

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.